ABOUT ROUGH TRADE DISTRIBUTION BENELUX

Rough Trade Distribution B.V.
 
Rough Trade Distribution heeft sinds jaren zijn sporen verdiend in de locale en internationale muziek en-videowereld. Zo verzorgt Rough Trade Distribution vanuit zijn kantoren in Hilversum en Brussel voor meer dan 100 locale en internationale labels de verkoop en distributie in de Benelux. Als onderdeel van Arvato Bertelsmann wordt Rough Trade gezien als een goede, financieel gezonde partner, tezamen met de dochterfirma’s Rough Trade GmBH in Duitsland en Pinnacle Entertainment Ltd. in de UK. De kracht van Rough Trade ligt met name in het brede aanbod met zeer goede sorteringen in bijna alle genres en een ‘dedicated approach’ naar en voor onze label-en retailpartners.
 
Zo vertegenwoordigt Rough Trade onder andere de internationale labels: Dramatico (oa. Katie Melua), Warp Records (o.a. Maximo Park), Red Ink (o.a. Manic Street Preachers, Kings of Leon), Sanctuary (o.a. Black Sabbath, Motorhead), Ministry of Sound (o.a. Hed Kandi), en op locaal nivo onder andere de labels: Blackhole Recordings (o.a. Tiësto), Flow Records (o.a. Wende, Normaal), Go! Entertainment (o.a. Marillion, Paul Carrack), Be Yourself (o.a. Marco V, Paul van Dijk).
 
Rough Trade Distribution vertegenwoordigt de verkoop en distributie in de Benelux in de breedste zin des woords en biedt desgewenst ook marketing, promotionele en digitale diensten en oplossingen aan voor zijn labels. Deze diensten worden uitgevoerd op zowel traditioneel als non-traditioneel gebied, en op zowel fysiek als digitaal gebied.
 
Traditionele Verkoop en Distributie
B2B verkoop en distributie binnen traditionele audio / video / game kanalen zoals retailketens en muziek- en popspeciaalzaken
 
Online Verkoop en Distibutie
B2C verkoop van fysieke producten
 
Non-Traditionele Verkoop en Distributie
B2B verkoop en distributie binnen alternatieve verkoopkanalen zoals tankstations, supermarkten, drogisterijen, huishoudwinkels en kiosken
 
Digitale Distributie
B2B digitale distributie aan alle download portals op zowel locaal als internationaal nivo.
 
Non-Traditionele Digitale Distributie
B2B en B2C verkoop en distributie via dragers zoals memory sticks, MP3 players en mobile devices.